Meike van der Veer

Al een paar keer was ik langs Janneke haar Facebook pagina gekomen en ze wekte mijn interesse met de artikelen die ze schreef. Toen ik een weekje alleen op Terschelling was om even tot mezelf te komen dacht ik intuïtief, nu ga ik haar een berichtje sturen! Ze reageerde direct en de volgende morgen had ik al een skype sessie. Het voelde meteen super goed en ik had het idee dat ik alles kon delen met haar.

Daarna heb ik een aantal sessies met haar gehad en ze heeft echt de juiste dingen gezegd om anders over mijn situatie (die op dat moment niet fijn was) te denken op een nuchtere en duidelijke manier. Ik heb vooral geleerd dat ik niet mijn gedachten ben en dat was heel verfrissend en 'life changing'. Ik merk dat ik sinds ik haar ken veel positiever in het leven sta en echt in het 'nu' leef en daar ontzettend van geniet!

Janneke is een ontzettend lief en goed mens en ik ben blij dat ze in mijn leven is gekomen!

 

Gelukkig zijn, hoe dan?!

De grootste vergissing rondom geluk Geluk zit niet in bereiken, hebben of ontbreken. Geluk is een natuurlijke staat op het m...

Lees meer

Hoe je een afgesloten hart heelt

Jarenlang geloofde ik machteloos te zijn. Ik probeerde mijn lijden te beëindigen door aan de buitenwereld te duwen en trek...

Lees meer
Archief
  • Personal coaching

    Personal coaching

    Een eerste stap naar het aankijken van je problemen is vaak het lastigst, dit weet ik als geen ander....

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.