Evelien

Hoe dichtbij kan iemand komen door het scherm van je iPad? Heel dichtbij. Ik wist wel dat afstand en tijd maar relatieve gegevens zijn, maar dat iemand mijn hart zo kon raken, zo binnen kon komen in mijn huiskamer, zo dichtbij via Skype. Wow.

De sessie die ik deed met Janneke maakte op indringende wijze korte metten met een oude overtuiging over mezelf die mij in de weg zat liefde echt te gaan leven. Opruimen noemde ze het en dat deden we. In alle liefde werd er opgeruimd. De weg werd vrijgemaakt. Liefdesenergie kan nu stromen als nooit te voren. Het grootste cliché bleek waar: de liefde was er al en ik kon haar na mijn sessie met Janneke ook werkelijk zien.

Gelukkig zijn, hoe dan?!

De grootste vergissing rondom geluk Geluk zit niet in bereiken, hebben of ontbreken. Geluk is een natuurlijke staat op het m...

Lees meer

Hoe je een afgesloten hart heelt

Jarenlang geloofde ik machteloos te zijn. Ik probeerde mijn lijden te beëindigen door aan de buitenwereld te duwen en trek...

Lees meer
Archief
  • Personal coaching

    Personal coaching

    Een eerste stap naar het aankijken van je problemen is vaak het lastigst, dit weet ik als geen ander....

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.