Wie, wat, waarom?

Hoi! Mijn naam is Janneke Geurts, geboren in 1984 te Gemert. Ik ben opgegroeid in een gezin dat vaak in crisis verkeerde. Mijn moeder was op en af ernstig depressief, manisch en nog wat heftige stempels. Ik zag haar lijden en knokken, maar ook mijn vader, broer en zus. Allemaal waren we aan het overleven. 

Ik was zo'n tien jaar erg fanatiek met allerlei verschillende vormen van therapie, vooral omdat ik bang was om mijn moeder achterna te gaan. Ik leerde ontzettend veel over mezelf, over leven, gedrag, systemen en patronen. Het werd mijn passie en missie om de psyche te begrijpen en geluk te vinden. Hoewel het me met alle tools en kennis lukte om netjes in de maatschappij te passen, was ik nog steeds ongelukkig, angstig en zoekende. In 2012 vond er een ommekeer plaats door coaching op de wereld van gedachtes en overtuigingen. Een jaar lang heb ik alle bewuste en onbewuste overtuigingen onderzocht waardoor ze van me af vielen. De transformatie die ik doormaakte noem ik een wonder.

Ik ging van een getraumatiseerd en angstig meisje naar een evenwichtig persoon. Verliefd op leven met alles wat daarin verschijnt en verdwijnt. 

Ik dacht te beschadigd te zijn voor geluk. Ik dacht te angstig te zijn voor dromen najagen. Ik dacht te behoeftig te zijn voor vrijheid en zelfstandigheid. En laat nou net dat denken precies zijn wat ik ben gaan doorzien! 

Ik ben ervan overtuigd dat de rust en ruimte die altijd aanwezig is onder de hectische laag van het denken, is wie ik werkelijk ben. Dat het is wie jij werkelijk bent, en dat is waar ik jou met liefde mee naartoe neem. De stilte onder de storm.

Ik bleek altijd al goed genoeg te zijn geweest, net als jij. Alleen denken we soms van niet. Tijd om dat denken op de schop te gooien!

 

Gelukkig zijn, hoe dan?!

De grootste vergissing rondom geluk Geluk zit niet in bereiken, hebben of ontbreken. Geluk is een natuurlijke staat op het m...

Lees meer

Hoe je een afgesloten hart heelt

Jarenlang geloofde ik machteloos te zijn. Ik probeerde mijn lijden te beëindigen door aan de buitenwereld te duwen en trek...

Lees meer
Archief
  • Personal coaching

    Personal coaching

    Een eerste stap naar het aankijken van je problemen is vaak het lastigst, dit weet ik als geen ander....

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.