Workshops

Naast Personal coaching, wat een veilige en gecontroleerde situatie creëert om je problemen te bespreken, biedt Denken op de Schop ook de mogelijkheid van Workshops aan. Hierbij gaan we met meerdere personen vergelijkbare thema’s behandelen. Hoewel er (in het begin) een drempel kan zijn om persoonlijke ervaringen te delen, biedt een groep verrassend constructieve aspecten die moeilijker 1 op 1 te behalen zijn.

We belichten ook hier het denken, de negatieve patronen, het effect van het ego en hoe liefde te kunnen zien en vinden in alles om ons heen.

Deze workshops worden zowel vanuit mijzelf als op aanvraag gehouden. Interesse of suggesties? Ik hoor het graag van je!

Contact

Op alle diensten van Denken op de Schop zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Gelukkig zijn, hoe dan?!

De grootste vergissing rondom geluk Geluk zit niet in bereiken, hebben of ontbreken. Geluk is een natuurlijke staat op het m...

Lees meer

Hoe je een afgesloten hart heelt

Jarenlang geloofde ik machteloos te zijn. Ik probeerde mijn lijden te beëindigen door aan de buitenwereld te duwen en trek...

Lees meer
Archief
  • Personal coaching

    Personal coaching

    Een eerste stap naar het aankijken van je problemen is vaak het lastigst, dit weet ik als geen ander....

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.