Personal coaching

Een eerste stap naar het aankijken van je problemen is vaak het lastigst, dit weet ik als geen ander. Een goed gevoel, een wederzijdse klik is een van de belangrijkste voorwaarden om deze stap te zetten. Omdat je daar alleen achterkomt bij daadwerkelijk contact bied ik de mogelijkheid voor een gratis intake van 30 minuten.

Tijdens deze intake kunnen we van beide kanten aftasten; matcht jouw hulpvraag mijn vakgebied en voel jij je op je gemak bij mijn stem en benadering?

Als we beiden een goed gevoel hebben bij het contact kunnen we de coaching gaan starten. De vorm, duur en frequentie is door jou zelf te bepalen. Sommigen vinden na een sessie de juiste richting, anderen hebben behoefte aan een langer traject. Hierbij geldt: alles kan en jij bepaalt wat het beste past bij jouw behoeften, agenda of budget.

Verkennende intake 30 min Skype Gratis
Losse sessie  60 min Skype EUR 65.-
Losse sessie 60 min In persoon EUR 85.-
5 sessies 5 x 60 min Skype EUR 300.-
10 sessies  10 x 60 min Skype EUR 550,-


Prijzen zijn exclusief btw. Aangepaste sessies qua duur en vorm zijn in overleg ook mogelijk.

Tijdens de sessie(s) gaan we verkennen wat jij op dit moment als pijnlijk of problematisch ervaart. Daarbij bekijken we zowel je binnenwereld als de buitenwereld.

De visie van Denken op de schop is dat je al volmaakt bent. Slechts wat je gelooft over jezelf en je omgeving creëert de obstakels en het lijden. De focus zal dan ook liggen op het oplossen van deze pijnlijke verhalen door je denken aan te pakken en de diepere waarheid over jou aan te boren. Tijdens dit proces ben en blijf jij de expert over jezelf.

Ik stel vragen die je wereld opschudden en begeleid je naar en door oude bewuste en onbewuste negativiteit om die volledig los te kunnen laten. Doorvoelen, onderzoeken, doorzien en loslaten. Dat zijn de stappen van denken op de schop die zullen leiden tot een duurzame verandering van binnenuit.
 

Contact


Op alle diensten van Denken op de Schop zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Gelukkig zijn, hoe dan?!

De grootste vergissing rondom geluk Geluk zit niet in bereiken, hebben of ontbreken. Geluk is een natuurlijke staat op het m...

Lees meer

Hoe je een afgesloten hart heelt

Jarenlang geloofde ik machteloos te zijn. Ik probeerde mijn lijden te beëindigen door aan de buitenwereld te duwen en trek...

Lees meer
Archief
  • Personal coaching

    Personal coaching

    Een eerste stap naar het aankijken van je problemen is vaak het lastigst, dit weet ik als geen ander....

    Lees meer